clariti® elite contactlenzen

Als je op zoek bent naar een betaalbare contactlens die goed is voor je budget en je ogen, zoek dan niet verder dan CooperVision® clariti® elite contactlenzen. Ze ondersteunen de gezondheid van je ogen met een ingebouwde UV-blokker* en een zacht silicone hydrogelmateriaal dat 100% van de zuurstof levert die je ogen nodig hebben.†1 clariti® elite contactlenzen helpen je ook scherp en helder te zien en bieden een comfortabele ervaring met het dragen van lenzen tegen een prijs waar je blij van wordt.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

Zacht silicone hydrogel lensmateriaal met een hoog ademend vermogen helpt je ogen gezond te houden.‡1

De WetLoc® Technology en het hoge watergehalte helpen je contactlenzen vochtig te houden, waardoor ze de hele dag door uitstekend draagcomfort ondersteunen.

UV-blokker helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling, wat de gezondheid van je ogen ondersteunt.*

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
De voordelen van maandlenzen
Siliconenhydrogel lenzen: wat maakt het uit?

* Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende veiligheidsbrillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten de UV-absorberende brillen blijven gebruiken zoals voorgeschreven.

Tijdens dagelijks gebruik.

Met een hogere zuurstoftoevoer dan die van hydrogelmaterialen minimaliseren of elimineren SiHy-contactlenzen hypoxiegerelateerde complicaties tijdens het dagelijks dragen van lenzen.

Referenties:

1. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467–472.