Bijziend of verziend? Gebruik contactlenzen met langdurig draagcomfort.

EIGENSCHAPPEN
  • Blijft vochtig en comfortabel
  • Siliconenhydrogel + UV blokkering*
  • Ontworpen om ogen gezond te houden
  • Laat veel zuurstof doorstromen naar het oog

Uitzonderlijk ademend en hydrofiel 

Onze exclusieve Aquaform®-technologie in Avaira®-contactlenzen van CooperVision zorgen ervoor dat uw ogen voldoende zuurstof krijgen om gezond te blijven. Daarom is de lens heel zacht, flexibel, soepel en comfortabel.
Het materiaal van de Aquaform-lens is bovendien van nature hydrofiel—zonder kunstmatige coatings of bevochtigingsmiddelen—en houdt water in de lens vast om die vochtig te houden, zelfs als u ze al langere tijd onafgebroken in hebt.

Aquaform-technologie

U hebt vast de term Aquaform®-technologie op onze producten zien staan en u afgevraagd wat dat precies inhoudt.

Productdetails
Corrigeren

bij- en verziendheid

Bij bijziendheid zijn voorwerpen van dichtbij wel scherp te zien, maar voorwerpen verder weg worden wazig; bij verziendheid zijn voorwerpen veraf doorgaans wel scherp te zien, maar van dichtbij niet. Vraag uw opticien of deze contactlenzen misschien geschikt zijn voor u.

Vervangingsfrequentie

maandelijks

De contactlensspecialist wordt aangespoord om een geschikte vervangingsfrequentie te bepalen. Zoals voor vervanglenzen wordt voorgeschreven, moet de lens worden gedesinfecteerd met behulp van een desinfectiesysteem met een chemische stof of waterstofperoxide.

Uv-bescherming

ja

Hoewel uv-absorberende contactlenzen bevorderlijk zijn, zijn ze geen vervanging voor uv-absorberende brillen, zoals een skibril of zonnebril met uv-filter, omdat die het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. U dient, zoals voorgeschreven door uw contactlensspecialist, een uv-absorberende bril te blijven dragen.

Vocht aantrekkend vermogen

onze Aquaform®-technologie zorgt ervoor dat water aan de lens bindt.

U hebt dus waarschijnlijk geen extra kunsttranen nodig als u deze contactlenzen draagt.

Aantal lenzen per doos

6

Er zitten 6 lenzen in een doos.

Instructies voor de klant

ga naar de instructiepagina voor klanten

Op deze pagina staat belangrijke informatie en instructies. Lees die zorgvuldig door en bewaar deze informatie als naslagwerk voor de toekomst.