De enige van nature hydrofiele siliconenhydrogellens.

EIGENSCHAPPEN
  • Lage modulus en hoog Dk
  • Afwijkingen neutraliserend systeem
  • UV-filter*

Geweldig zicht, draagcomfort en waarde

CooperVision Avaira®-contactlenzen zijn een gemakkelijke keuze om mensen voor het eerst lenzen aan te meten of ervaren lenzendragers die meer draagcomfort willen ten opzichte van hun traditionele hydrogellens.
Het oppervlak van een Avaira-lens blijft zonder bevochtingsmiddelen, oppervlaktebehandelingen of andere toevoegsels vochtig, waardoor elke lens keer op keer geweldig draagcomfort vanaf de eerste keer aanmeten tot de laatste keer dragen biedt. En ze hebben een uv-filter ter bescherming van de ogen van cliënten tegen schadelijke uv-stralen.*
Alles bij elkaar genomen bieden Avaira-contactlenzen uw klanten geweldige gezichtsscherpte, draagcomfort en waarde van een merk dat u en zij kunnen vertrouwen. 

Gepatenteerde Aquaform®-technologie 

CooperVisions exclusieve Aquaform-technologie zorgt ervoor dat Avaira een van nature hydrofiele lens is die water in de lens vasthoudt en zo uitdroging tegengaat. Hij combineert een lage modulus met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor meer draagcomfort en goed ademende ogen.Het resultaat is blijvend draagcomfort gedurende de hele dag voor uw klant en gedurende de levensduur van de lens.

*Waarschuwing: Uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor uv-absorberende oogbescherming, zoals een skibril of zonnebril met uv-filter, omdat die het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. Cliënten dienen, zoals voorgeschreven, uv-absorberende brillen te blijven dragen.

Details van het product

MATERIAAL / WATERGEHALTE

Enfilcon A/46%

BASIS CURVE(mm)

8.4

DIA(mm)

14.2

STERKTE BEREIK

-0.25 t/m +8.00D

(per 0.50D boven +6.00D)

DESIGN

Asferisch

Dk/t (at -3.00D)

125

VERPAKKING

6

TOEPASSING

Dagelijks