CooperVision presenteert een exclusieve Topografie Sessie

Beste partner,

Wij zijn verheugd u namens CooperVision uit te nodigen voor een exclusieve Topografie Sessie, speciaal ontworpen voor partners die hebben deelgenomen aan de eerder gehouden After School Sessions. Deze intensieve cursus is bedoeld om uw kennis van contactlenzen naar een hoger niveau te tillen en u te voorzien van waardevolle inzichten in het gebruik van topografie. De sessie zal plaatsvinden op 19 december 2023.

Programma:
10:00 - 12:30 Theorie (door Nicky Soubry van OVAC)
Tijdens het theoretische gedeelte zal Nicky Soubry van OVAC u begeleiden bij het begrijpen van het gebruik van de Medmont topograaf. U krijgt de kans om diep in te gaan op de technische aspecten en de toepassingen ervan in de wereld van contactlenzen.

12:30 - 13:30 Lunch
Tijdens de lunchpauze heeft u de gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met mededeelnemers en sprekers.

13:30 - 15:00 Praktijk (door Katherine Teblick van CooperVision)
In het praktijkgedeelte zal Katherine Teblick van CooperVision u begeleiden bij het praktische gebruik van de topograaf bij zachte contactlenzen. U krijgt hands-on ervaring en leert hoe u deze kennis in uw dagelijkse praktijk kunt toepassen.

15:00 - 16:00 Kerstborrel
Na een dag vol waardevolle inzichten en praktische kennis, nodigen wij u uit voor een gezellige kerstborrel. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, vragen te stellen aan de sprekers en te genieten van informele gesprekken met uw collega's.

Certificaat en Erkenning:
Alle deelnemers ontvangen een Topografie certificaat van deelname.

Belangrijke informatie:
Breng ook uw eigen laptop mee. Om de sessie interactief te maken zal je tijdens de workshop de mogelijkheid hebben om zelf een aantal zaken uit te proberen. Hiervoor krijgen de aanwezigen nog een link waarbij je op voorhand de software kan downloaden op je eigen laptop.

Deze sessie is bedoeld voor opticiens of hoger opgeleide professionals.
Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij om uw plek te reserveren.
Deelname aan de sessie en alle materialen worden u kosteloos aangeboden door CooperVision.

Aanmelding:
Gelieve uw deelname te bevestigen door te reageren op deze uitnodiging vóór 12 december indien u onverhoopt moet annuleren, verzoeken wij u vriendelijk om dit minstens 7 dagen van tevoren te melden om annuleringskosten te voorkomen.

Wij kijken uit naar een inspirerende en leerzame Topografie Sessie en hopen u te verwelkomen op 19 december 2023.

Vragen?
Schroom niet om Katherine Teblick (kteblick@coopervision.nl) of Nicky Soubry (nicky@bosvision.be) te contacteren.

Locatie:
Praktijklokaal Odisee campus Terranova
Blekerijstraat 23-29/bus 1
1000 Brussel
België