Op deze pagina staan de belangrijkste scholings- en ontmoetingsdata en locaties vermeld. De knoppen op deze pagina verwijzen naar de informatie pagina's van de desbetreffende evenementen en scholingen.

We zien u graag tijdens onze evenementen

 

17 januari  2022 van 12:00 - 13:00 uur MyDay multifocal - Made for more - lancering.

Leer hier alles over onze nieuwste innovatie MyDay multifocal : Hoe kan ik deze lens het snelst aanpassen voor mijn consumenten en wat zijn de ervaringen uit de dagelijkse praktijk. 

De lancering is geschikt voor aanpassers (ook optometristen/orthoptisten), winkeleigenaren en studenten contactlenzen/optometrie. Studiepunten zijn aangevraagd bij KABIZ en ADAP

 

6 februari 2022 van 10:00 - 17:30 uur is het Virtual perspectives congres.

Het congres is kosteloos en geschikt voor aanpassers (ook optometristen/orthoptisten), winkeleigenaren en studenten contactlenzen/optometrie. Virtual Perspectives 2022 geeft daarnaast mogelijkheid te netwerken met vakgenoten en brengt u op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten posters en papers.

Het congres wordt digitaal aangeboden en heeft diverse aantrekkelijke onderwerpen die aansluiten bij uw vakgebied en kennisbehoeften.

Meer informatie vindt u via onderstaande button

 

 

zondag 26 en maandag 27 juni 2022 van 9:00 - 17:00 is het Nederlands Contactlens Congres 

Tijdens uw bezoek aan onze stand kunt u alles te weten komen over onze producten, plastic neutraal of hoe we uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen met de nieuwste materialen.

Vraag via deze button een gratis MyDay multifocal flipper aan.