Innovatieve technologie voor een betere gebruikerservaring

Dragers van contactlenzen denken zelden na over hoe hun contactlenzen daadwerkelijk werken. Wanneer geavanceerde technologie precies werkt zoals het hoort, is het gemakkelijk om het als vanzelfsprekend te beschouwen. Maar bij CooperVision zijn we trots op de innovatieve wetenschap en techniek die gebruikt worden bij het ontwerpen en produceren van werkelijk uitstekende contactlenzen.

In onze onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria werken experts in de fysica van visuele verwerking, de chemie van de optische omgeving en de uitdagingen van materiaalwetenschap samen om belangrijke innovaties voor contactlenzen en belangrijke voordelen voor dragers van contactlenzen te creëren.

Onze belangrijkste innovaties zijn onder andere... 

Leveren van ongelooflijk comfort de hele dag door en natuurlijk vocht aan gezond* silicone hydrogel contactlensmateraal met de Aquaform® Technology in onze premium contactlenzen

 

Contactlenzen een meer haalbare optie maken voor miljoenen mensen met astigmatisme door de voorspelbare oriëntatie en uitstekende stabiliteit op de ogen, geleverd door CooperVision® Optimized Toric Lens Geometry™.

Helpen voldoen aan de behoeften van dragers van contactlenzen die een digitale levensstijl leiden, met het baanbrekende CooperVision® Digital Zone Optics®-lensontwerp.

Verminderen van de progressie van myopie bij kinderen door de introductie van CooperVision MiSight® 1 day contactlenzen met ActivControl® Technology†‡1.

Elke dag blijven we nieuwe technologieën ontwikkelen die helpen de ervaring van het dragen van contactlenzen te verbeteren en nieuwe voordelen bieden aan dragers over de hele wereld.

De merken van CooperVision omvatten de MyDay® daglenzen, Biofinity®, clariti® 1 day en Avaira Vitality™ contactlenzen, elk ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende dragers. Doe onze test voor het selecteren van lenzen om te weten te komen welke contactlenzen van CooperVision het beste voldoen aan je behoeften op het gebied van gezichtsvermogen en levensstijl.

 

* Bij een hoge zuurstoftoediening voor dagelijks gebruik minimaliseren of elimineren silicone hydrogelmaterialen hypoxiegerelateerde complicaties.
Vergeleken met een monovisiecontactlens voor 1 Day over een periode van 3 jaar.
Product is niet in alle markten beschikbaar.

Referenties:
1 Chamberlain P et al A 3-year Randomized Clinical Trial of MiSight Lenses for Myopia Control. Optom Vis Sci 2019;96:556–567.