CooperVision ontwerpt en produceert innovatieve, hoogwaardige contactlenzen om te voldoen aan een opmerkelijk breed scala aan behoeften van dragers. We doen voortdurend aan research en ontwikkeling op het gebied van optische wetenschap. En we werken nauw samen met oogspecialisten, die ons helpen de veranderende behoeften van dragers van contactlenzen over de hele wereld te identificeren.

Door samen te werken met oogspecialisten, zorgvuldig te luisteren naar hun input en hen te voorzien van inzichten, ondersteuning en hulpmiddelen voor praktijkbeheer, helpen we hen ervoor te zorgen dat hun dragers voorzien worden van de meest geschikte contactlenzen voor hun behoeften op het gebied van zichtcorrectie, budget en levensstijl.

Bij CooperVision zijn we van mening dat onze prestaties als bedrijf voortkomen uit het succes en welzijn van onze medewerkers. We zijn toegewijd aan diverse en ondersteunende werkplekken, aan het bieden van mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei en aan sterke relaties met de gemeenschappen waarin onze medewerkers leven en werken.

Alles wat we doen bij CooperVision wordt gedreven door vier kernwaarden:

We zijn toegewijd

We zetten onze expertise, focus en vastberadenheid in bij alles wat we doen. We stoppen niet totdat het werk correct is uitgevoerd zoals gedefinieerd door oogspecialisten, dragers van contactlenzen en onszelf.

We zijn inventief

We zetten ons voortdurend in om creatieve, originele en vindingrijke manieren te ontdekken om de contactlenzen die we maken te verbeteren, elke relatie die we opbouwen te versterken en elke kans optimaal te benutten.

We zijn vriendelijk

We zijn open, gemakkelijk om zaken mee te doen en benaderbaar. We streven er altijd naar om te doen wat in het beste belang is van de mensen met wie we werken: oogzorgprofessionals, dragers van contactlenzen en collega's.

We zijn partners

We werken samen en bouwen sterke relaties op, gebaseerd op eerlijkheid, openheid, vertrouwen en respect. We waarderen teamwork en weten dat we door samen te werken met oogspecialisten, dragers van contactlenzen en medewerkers, veel meer zullen bereiken dan we alleen kunnen.