• MyDay toric

Dankzij de zuurstofefficiënte silionen technologie, zorgen MyDay® lenzen voor de optimale balans tussen gezondheid, comfort en hanteerbaarheid. De vernieuwde Aquaform® Technologie biedt u een comfort dat blijft, dag in, dag uit. 

EIGENSCHAPPEN
  • Zicht – bewezen optisch design voor een helder, scherp zicht
  • Comfort – Smart Silicone™ - ons zachtste lensmateriaal
  • Gezondheid – onze hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid*
  • Bescherming – UVA en UVB bescherming**
  • Gemak – dagelijks nieuwe lenzen

Uitzonderlijke zichtcorrectie

MyDay® gebruikt het revolutionaire Optimised Toric Lens Geometry™ - voor een helder, scherp zicht in een breed scala aan corrigerend sterktebereik.

Consumenten geven MyDay® toric bijna 88 van de 100 punten voor snelle aanpassing op/aan het oog en uitstekend zichtstabiliteit.

Onovertroffen comfort

MyDay® toric lenzen maken gebruik van Smart Silicone™ voor een uitzonderlijk en langdurig draagcomfort- de hele dag, iedere dag.

Heldere, witte ogen *

MyDay® toric lenzen zijn gemaakt van het allernieuwste, optimaal zuurstoflatende, materiaal. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof bij het oog komt, wat helpt om heldere en witte ogen te behouden.*

Ingebouwde UV bescherming**

Om uw ogen te helpen beschermen tegen de schadelijke straling van de zon, hebben MyDay® toric lenzen een ingebouwde UV-bescherming** dat 85% van UVA en 96% van UVB straling filtert.

Bekijk zelf de voordelen van MyDay® toric

Vraag uw opticien naar het uitzonderlijke en onovertroffen comfort van MyDay® toric contactlenzen.

.

*Hoge zuurstofdoorlaatbaatheid draagt bij aan heldere, witte ogen. CooperVision data on file, 2014.
**Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanger voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Contactlensdragers dienen UV-absorberende brillen te dragen, zoals aangegeven door een oogzorgspecialist.

Geoptimaliseerde lensgeometrie

Klanten met astigmatisme hebben lenzen nodig met een andere optische sterkte op verschillende punten die precies in de juiste richting moeten staan

Aquaform-technologie

U hebt vast de term Aquaform®-technologie op onze producten zien staan en u afgevraagd wat dat precies inhoudt.