Altijd al eens contactlenzen willen proberen? Probeer dag- of maandlenzen! Nu met 100% tevredenheidsgarantie.

Wij geloven zo sterk in de kwaliteit van onze producten dat we op ons silicone hydrogel dag- en maandlenzen portfolio een tevredenheidsgarantie geven bij een selectie van winkels.

Vraag uw opticien naar het aanbod van CooperVision silicone hydrogel dag- of maandlenzen en kijk welke lens het beste past bij uw levensstijl!

En doet uw opticien nog niet mee? Laat deze dan contact opnemen met CooperVision om van deze actie gebruik te maken.

Met onze niet goed, geld terug actie is er werkelijk geen enkele reden meer om niet eens contactlenzen te proberen!

Voorwaarden voor het aanbod:

  • Aanbod alleen geldig voor aankopen gedaan in de Benelux (België, Nederland en Luxemburg).
  • Aanbod geldig voor aankoop van één (1) maand (2x 30pack) sferische torische of multifocale silicone hydrogel daglenzen of voor aankoop van een half jaar (2x 6-pack) sferische, torische of multifocale silicone hydrogel maandlenzen uit het branded of housebrand assortiment van CooperVision van 1 januari 2023 tot 31 december 2023 bij deelnemende optiekwinkels. CooperVision houdt zich het recht voor de duur van de actie aan te passen als zij dat wenselijk acht.
  • Terugbetaling van de aankoop gebeurt op basis van het ingevulde en getekende aanvraagformulier dat CooperVision beschikbaar stelt aan optiekwinkels en het restant van de lenzenverpakking (inclusief blisters)
  • De retournering moet gedaan worden bij de winkel waar de initiële aankoop heeft plaatsgevonden
  • Aanvragen die niet leesbaar, incompleet, vervalst of met foutieve gegevens worden ingediend, worden niet in behandeling genomen. Bij bewuste misleiding behoudt CooperVision zich het recht voor om winkeliers van de tevredenheidsgarantie uit te sluiten.
  • Om in aanmerking te komen voor de vergoeding, moet de contactlensdrager een 30-pack daglenzen inleveren bij de winkel waar deze gekocht is, waarbij maximaal 10 en minimaal 5 lenzen geopend en/of gebruikt mogen zijn per pack. De consument krijgt alleen de waarde van de ingeleverde 30-packs terug. Om in aanmerking te komen voor de vergoeding bij  maandlenzen, moet de contactlensdrager een 6-pack maandlenzen inleveren bij de winkel waar deze gekocht is, waarbij maximaal 1 lens ontbreekt en/of gebruikt is per pack. De consument krijgt alleen de waarde van de ingeleverde 6-packs terug.
  • De geldelijke teruggave wordt door de winkel direct aan de consument vergoed. Coopervision vergoedt de winkel op basis van de correct ingevulde aanvraag via eCommerce (inclusief restant verpakking en blisters).
  • Eventuele aanpaskosten en verzendkosten worden niet vergoed.

Conform de wet op de bescherming van persoonsgegevens, worden de verstrekte gegevens uitsluitend gebruikt ter controle van de rechtvaardigheid van de vergoedingsaanvraag en ter uitvoering van deze vergoeding. Daarna worden de persoonsgegevens vernietigd. De gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. De redenen voor de aanvraag van de vergoeding worden geanonimiseerd bewaard voor kwaliteitsdoeleinden. Contactlenzen zijn een medisch hulpmiddel. CooperVision adviseert om contactlenzen te laten aanmeten door een specialist en de ogen regelmatig te laten controleren.

CooperVision behoudt het recht om de voorwaarden van de tevredenheidsgarantie te allen tijde aan te passen zoals zij dit geschikt acht, zonder daarover vooraf te moeten communiceren. Contactlensdragers en optiekwinkels kunnen altijd de laatste versie van de voorwaarden vinden op de website www.coopervision.nl en www.coopervision.be.