Avaira Vitality™ contactlenzen

Als je bijziend of verziend bent en de meeste waarde voor je geld wilt, kies dan voor CooperVision® Avaira Vitality™ contactlenzen voor een uitzonderlijke lenstechnologie tegen een verrassend betaalbare prijs. Ze zijn gemaakt van een geavanceerd siliconen hydrogelmateriaal dat speciaal is ontwikkeld voor langdurig comfort, eenvoudig gebruik* en een gezonde ervaring bij het dragen van lenzen. En Avaira Vitality contactlenzen hebben dezelfde vertrouwde optische ontwerpkenmerken als onze premium Biofinity® contactlenzen om je te helpen een helder en scherp zicht te krijgen. Ze zijn een uitstekende keuze voor ervaren dragers van contactlenzen zoals jij.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

Het Aberration Neutralizing System™ is ontworpen om de zichtkwaliteit te verbeteren door het minimaliseren van een optische onvolkomenheid die vaak in de ogen wordt aangetroffen.1

Geavanceerd materiaal trekt op natuurlijke wijze watermoleculen aan, waardoor het hele oppervlak van je lenzen de hele dag door vochtig blijft.

Door het hoge ademend vermogen krijgen je ogen 100% van de zuurstof die ze nodig hebben, wat helpt om ze wit2 en gezond te houden.§3

De hoogste klasse UV-blokkers die beschikbaar zijn in een contactlens helpen je ogen te beschermen tegen de overdracht van 90% UVA en 99% UVB.||

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
Contactlenstips voor u
Siliconenhydrogel lenzen: wat maakt het uit?

* Gebaseerd op subjectieve beoordelingen bij het inbrengen en na 1 maand. Resultaten van een prospectief, dubbelblind, gerandomiseerd, bilateraal, gekruist onderzoek ter vergelijking van Avaira Vitality™ sphere contactlenzen met een concurrerende herbruikbare bolle lens.

Sferische aberratie.

Tijdens dagelijks gebruik.

§ Met een hogere zuurstofpermeabiliteit dan hydrogelmaterialen, minimaliseren of verwijderen silicone hydrogel contactlenzen tijdens het dragen van lenzen tekenen en symptomen die aan hypoxie gerelateerd zijn.

|| Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende veiligheidsbrillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten de UV-absorberende brillen blijven gebruiken zoals voorgeschreven.

Referenties:

1. Kollbaum P, Bradley A. Aspheric contact lenses: fact and fiction. Contact Lens Spectrum 2005;20:34–9.

2. CVI data on file 2017. Prospective, multi-center, bilateral 2-week wearing study with Avaira Vitality. N=63.

3. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci. 2005;82(6):467–472.