Corrigeer uw presbyopie op een gezondere(1) manier met daglenzen van siliconen hydrogel.

EIGENSCHAPPEN
  • Gemakkelijke dagelijkse vervanging
  • De voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel
  • Zichtcorrectie voor presbyopie: scherp van dichtbij, voor veraf en alles ertussen
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • UVA/ UVB bescherming(2)

De enige lens in zijn soort voor presbyopie

Alleen met clariti® 1 day multifocal-lenzen van CooperVision kunt u genieten van het gemak van een daglens en de voordelen voor de gezondheid van siliconen hydrogel in één lens. Dat komt doordat ze op dit moment de enige daglens van siliconen hydrogel voor presbyopie zijn.
 
Siliconen hydrogellenzen laten meer zuurstof in uw hoornvlies doorlaten dan hydrogellenzen. Dat is van belang, want uw lenzen gaan er beter van “ademen” zodat uw ogen witter en helder zijn, en u een gezondere(1) ervaring met het dragen van lenzen krijgt.

De hele dag uitstekend draagcomfort waar u op mag vertrouwen

Naast de voordelen voor de gezondheid van siliconen hydrogel benadrukken we ook het draagcomfort. Daarom maken clariti 1 day multifocal-lenzen gebruik van de unieke AquaGen™-technologie. Met het AquaGen-proces ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen op het lensoppervlak aantrekt en bindt, zodat uw ogen de hele dag door vochtig en prettig blijven aanvoelen.
 
Praat met uw opticien over de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van multifocale clariti 1 day-lenzen, 's werelds eerste en enige daglenzen van siliconen hydrogel voor presbyopie. 

(1)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti®1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(2)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.