clariti® 1 day multifocal contactlenzen

Als je gezondheidsbewust bent, ouder bent dan 40 en veranderingen opmerkt in je zicht van dichtbij, zoals minder scherpte wanneer je van dichtbij leest, zoek dan niet verder dan clariti® 1 day multifocal contactlenzen van CooperVision®. Deze betaalbare, goed presterende lenzen zorgen ervoor dat je je goed voelt over je budget en je ogen.

Met clariti® 1 day multifocal kan je erop vertrouwen dat de gezondheid van je ogen wordt ondersteund omdat je elke lens dagelijks vervangt, deze een ingebouwde UV-blokker* heeft en gemaakt is van een gezond lensmateriaal dat 100% van de zuurstof levert die je ogen nodig hebben.†‡1 Als je clariti® 1 day multifocal contactlenzen draagt, profiteer je van een uitstekend zicht2 en een comfortabele ervaring bij het dragen van lenzen, en dat alles voor een prijs waar je blij van wordt.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

Het ontwerp van CooperVision® multifocal biedt zeer goed zicht op alle afstanden.2

Zacht silicone hydrogel lensmateriaal met hoog ademend vermogen helpt je ogen gezond en wit te houden.‡1

UV-blokker helpt je ogen te beschermen tegen ultraviolette straling en ondersteunt daarmee de gezondheid van je ogen.*

De WetLoc® Technology en het hoge watergehalte helpen je contactlenzen vochtig te houden, waardoor ze de hele dag door uitstekend draagcomfort bieden.

clariti® 1 day heeft alle voordelen van een daglens met silicone hydrogel zonder de hogere prijs.

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
Daglenzen: zijn die geschikt voor u?
Multifocale contactlenzen

* Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals UV-absorberende veiligheidsbrillen of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten de UV-absorberende brillen blijven gebruiken zoals voorgeschreven.

Tijdens dagelijks gebruik.

Met een hogere zuurstofpermeabiliteit dan hydrogelmaterialen, minimaliseren of verwijderen silicone hydrogel contactlenzen tijdens het dragen de tekenen en symptomen die aan hypoxie gerelateerd zijn.

† Gebaseerd op de aanbevolen verkoopprijs van CooperVision. De verkoopprijs is te allen tijde uitsluitend ter beoordeling van de detailhandelaar. Het bovenstaande is niet bedoeld om de prijs die een detailhandelaar in rekening brengt, te beïnvloeden.

Referenties:

1. Brennan NA. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Optom Vis Sci 2005. 2005;82(6):467-472.

2. CVI data on file, 2019. Prospective, bilaterial, subject-masked dispensing study for 2-weeks DW with clariti 1 day multifocal. N=48 habitual soft MFCL wearers at 2 sites in North America.