CooperVision aanwezig op 5de editie BE OPTIC in Groot-Bijgaarden

 

Op zondag 20 januari organiseert BE OPTIC voor de vijfde keer de grootste optiekbeurs in België. In het Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden bieden meer dan 80 exposanten u een kijkje in nieuwe collecties, nieuwe producten en nieuwe merken.

 

CooperVision legt tijdens deze beurs de focus op silicone hydrogel daglenzen. Dit is immers de contactlens waar de consument het beste mee uit is. Silicone hydrogel daglenzen geven de hoogste tevredenheid door het uitstekende comfort, de beste gezondheid voor het oog en het laagste risico op complicaties. Deze lenzen bieden de hoogste garantie op een leven lang onbezorgd en onbelemmerd scherp zien.

 

CooperVision beschikt over een ruim assortiment producten binnen deze categorie, zodat er altijd een keuze is die aansluit bij de levensstijl van de consument.

 

Daarnaast kunt u op de stand van CooperVision praten over het voorkomen van drop-outs, consumenten die stoppen met het dragen van contactlenzen. We hebben interessante inzichten over dit gegeven en uiteraard ook een aantal mogelijke oplossingen die we graag met u bespreken.

 

Voor meer informatie over de beurs kunt u kijken op www.beoptic.be . Hier kunt u zich ook gratis registreren.

Voor meer informatie over onze silicone hydrogel daglenzen verwijzen we u graag naar coopervision.be/nl/practitioner/onze-producten