Good for the planet. Good for business.

We werken eraan om de impact op het milieu te minimaliseren en duurzamer te opereren, omdat dit het juiste is om te doen — voor onze werknemers, onze klanten, ons bedrijf en onze planeet. Van productieverbeteringen die ontworpen zijn om water te besparen tot inspanningen waarmee we bijna 100% van de kunststoffen in het productieproces recyclen: CooperVision geeft prioriteit aan milieuverantwoorde praktijken in vier belangrijke gebieden: water, energie, recycling en mensen.

Water besparen

Continu werken aan het verminderen van verbruik, verbeteren van besparingen en beschermen van essentiële hulpbronnen.

En savoir plus  »

Energie besparen

Manieren vinden om energieverbruik te minimaliseren, schone energiebronnen te gebruiken en succesverhalen te delen met gelijkgestemde bedrijven.

En savoir plus  »

Verminderen, hergebruiken, recyclen

Onze impact minimaliseren door minder te gebruiken en meer te recyclen van de materialen die nodig zijn om onze producten te maken en distribueren.

En savoir plus  »

Investeren in mensen

Onze medewerkers en lokale gemeenschappen ondersteunen via programma's die individuele verantwoordelijkheden aanmoedigen en een milieubewuste werkomgeving bevorderen.

En savoir plus  »

Toekenning prestigieuze LEED-certificering in Costa Rica

Onze meer dan 9200 vierkante meter grote productiefaciliteit voor contactlenzen in Alajuela, Costa Rica, is bekroond met de prestigieuze LEED Silver-certificering voor het milieubewuste ontwerp en operaties.

Toekenning BREEAM- en LEED-certificeringen Europese centra

Drie van onze Europese faciliteiten hebben prestigieuze certificeringen toegekend gekregen voor hun duurzame ontwerp en operaties, waaronder twee positieve BREEAM-beoordelingen en één LEED-certificering in Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Voir les actualités et les distinctions en matière de développement durable →

Duurzaamheidsmaatregelen van CooperVision kunnen per faciliteit verschillen als gevolg van locatie-afhankelijke externe en interne factoren.