Bijziend of verziend. Astigmatisme of presbyopie. Ga voor de voordelen voor de gezondheid van daglenzen van siliconenhydrogel.

EIGENSCHAPPEN
  • Gemakkelijke dagelijkse vervanging
  • De voordelen voor de gezondheid van siliconenhydrogel
  • Zichtcorrectie voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • Uva- en uvb-bescherming(1)

Wittere, heldere ogen en een gezondere(2) ervaring met het dragen van lenzen

clariti® 1 day-lenzen van CooperVision zijn 's werelds eerste en enige familie met daglenzen van siliconenhydrogel. Siliconenhydrogellenzen zijn het gezondere(2) alternatief voor daglenzen van hydrogel. Dat komt doordat ze meer zuurstof in uw hoornvlies doorlaten dan hydrogellenzen.
 
Siliconenhydrogel zorgt voor een “ademende” lens die wittere, heldere(2) ogen stimuleert en uw ogen gezond houdt. Of u nu bijziend of verziend bent, astigmatisme of presbyopie hebt, clariti 1 day heeft alles in huis.

De hele dag uitstekend draagcomfort waar u op mag vertrouwen

Alle clariti 1 day-lenzen hebben een hoog watergehalte(3): een belangrijke factor voor draagcomfort. Met AquaGen™-technologie wordt het mogelijk. Met het AquaGen-proces ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen op het lensoppervlak aantrekt en bindt, zodat uw ogen de hele dag door vochtig en prettig blijven aanvoelen.
 
Vraag uw opticien naar de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van clariti (spreek uit: “kla-ri-tie”) 1 day-lenzen, 's werelds eerste en enige familie met daglenzen van siliconenhydrogel.

(1)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.
(2)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti 1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)Door de fabrikant aangegeven watergehalte in de kern.