Ouder dan 40? Ga voor de scherpte die u nodig hebt, in combinatie met het draagcomfort van daglenzen.

EIGENSCHAPPEN
  • Blijven de hele dag 96% gehydrateerd, zelfs als u ze 12 uur onafgebroken draagt
  • Bieden scherp zicht op elke afstand
  • Kunnen droge ogen door het dragen van contactlenzen helpen voorkomen

Scherp van dichtbij, veraf en alles ertussenin

Als u ergens tussen de 40 en 45 bent, hebt u misschien wel gemerkt dat u voorwerpen van dichtbij wazig ziet. Deze afwijking wordt “presbyopie” genoemd, en daar krijgt iedereen mee te maken.
Met multifocale Proclear®-daglenzen van CooperVision kunt u nu genieten van het scherpe zicht dat u nodig hebt, of u nu een e-mail op uw telefoon leest, achter uw pc werkt of een reclamebord op afstand probeert te lezen.
En aangezien dit daglenzen zijn, hebt u ook elke dag een nieuw paar. Dat is absoluut een bijkomend voordeel als u last hebt van jeukende ogen met contactlenzen als gevolg van allergieën.

Natuurlijke weerstand tegen uitdroging

Dankzij onze PC Technology™ worden watermoleculen feitelijk onderdeel van de multifocale Proclear-daglens, waardoor ze een natuurlijke weerstand krijgen tegen uitdroging.
Proclear-contactlenzen zijn zelfs de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA deze claim mogen gebruiken: “kunnen meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die licht ongemak of symptomen ondervinden als gevolg van droge ogen als ze lenzen dragen.”
Vraag uw oogarts naar de multifocale Proclear-daglenzen.

PC Technology

Uitdroging is een veel voorkomende klacht onder lensdragers, vooral bij mensen met presbyopie bij wie de ogen nog droger worden naarmate ze ouder w

Specificaties
Corrigeren

presbyopie (een afwijking waarbij het oog na 40-jarige leeftijd voorwerpen van dichtbij en kleine letters steeds minder scherp ziet, vooral bij weinig licht).

Als u presbyopie hebt, zijn deze contactlenzen misschien wel geschikt voor u. Vraag het uw opticien.

Vervangingsfrequentie

dagelijks weggooien

De lenzen kunnen op dagelijkse basis worden weggegooid en vervangen door een nieuwe lens.

Uv-bescherming

nee

Deze lenzen bieden geen uv-bescherming. Als u dat wilt voor uw contactlenzen, overweeg dan onze ClearSight-daglenzen.

Vocht aantrekkend vermogen

voor deze contactlenzen wordt onze PC Technology™ gebruikt, waardoor ze vochtig blijven.

Onze Proclear®-contactlenzen zijn gebaseerd op PC Technology™ met moleculen die van nature in menselijke celmembranen voorkomen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zichzelf ermee, en zo houden ze uw wegwerplenzen gedurende 12 uur vochtig en prettig in gebruik.

Aantal lenzen per doos

30

Er zitten 30 lenzen in een doos.

Instructies voor de klant

ga naar de instructiepagina voor klanten

Op deze pagina staat belangrijke informatie en instructies. Lees die zorgvuldig door en bewaar deze informatie als naslagwerk voor de toekomst.