Wat is het verschil tussen dagelijks en flexibel lenzen dragen?

Daglenzen worden overdag gedragen en moeten voor het slapen gaan eruit worden gehaald. Lenzen met een flexibel draagschema zijn dunner of absorberen meer water, waardoor ze meer zuurstof naar het oog doorlaten. Ze kunnen onafgebroken worden gedragen, zelfs 's nachts, gedurende maximaal zeven dagen. Of u in aanmerking komt voor lenzen met een flexibel draagschema moet worden beoordeeld door een opticien.

Wat is het verschil tussen wegwerplenzen en contactlenzen die gepland moeten worden vervangen?

Wegwerplenzen zijn bedoeld voor éénmalig gebruik en worden elke dag weggegooid, terwijl lenzen die gepland worden vervangen, gedurende een specifieke periode worden gedragen en regelmatig worden vervangen.

Wat is voor mij een goed draagschema?

Uw opticien zal u een draagschema voorschrijven op basis van de gezondheid van uw hoornvlies, uw levensstijl, uw voorkeur en het type lens dat u wilt dragen.

Ik kan de arts niet meer vinden die me mijn laatste CooperVision-lenzen heeft voorgeschreven. Wat moet ik nu doen?

Gebruik ons hulpprogramma om een opticien bij u in de buurt te vinden die CooperVision-lenzen voorschrijft.

Kan ik bij CooperVision lenzen bestellen of krijg ik proeflenzen?

Omdat contactlenzen medische hulpmiddelen zijn die worden gereguleerd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration), is het CooperVision op grond van regelgeving verboden om lenzen te verkopen of te verstrekken aan anderen dan gediplomeerde opticiens. We mogen geen bestellingen van consumenten opnemen. Voor proeflenzen of een recept moet u naar uw oogspecialist. Hij/zij kan u helpen met uw contactlenzen of proeflenzen.

Maken jullie ook lenzen die gepland vervangen moeten worden voor afakische mensen?

Onze torische en sferische Hydrasoft®-lenzen zijn lenzen voor afakische mensen die elk kwartaal moeten worden vervangen. We stellen voor dat u bij de opticien die uw lenzen heeft voorgeschreven, navraagt of u kunt overstappen op Hydrasoft-lenzen.

Ik heb een laserbehandeling gehad en wil nu contactlenzen gaan dragen. Wat moet ik doen?

U moet met een oogspecialist de haalbaarheid van contactlenzen bespreken. Hij/zij is de aangewezen persoon voor advies over brillen vs. contactlenzen op basis van uw persoonlijke behoefte.

Ik ben van plan om naar torische CooperVision-lenzen te vragen. Worden de kosten voor beide lenzen in rekening gebracht als ik ze op proef heb?

De tarieven worden door de verkopende instantie bepaald. Deze tarieven zijn een kwestie tussen de cliënt en de verkopende instantie. Wees ervan verzekerd dat CooperVision garantie geeft op onze torische contactlenzen. Laat uw arts contact met ons opnemen over ons beleid.

Kan ik een monster van CooperVision-lenzenvloeistof krijgen?

CooperVision maakt of verkoopt geen lenzenvloeistof.

Ik draag CooperVision-lenzen die niet op de site staan. Ik wil mijn lenzen online kopen. Waar kan ik mijn CooperVision-lenzen kopen?

Omdat contactlenzen medische hulpmiddelen zijn die worden gereguleerd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration), is het CooperVision op grond van regelgeving verboden om lenzen te verkopen en te verstrekken aan anderen dan geregistreerde oogspecialisten of distributeurs. Om uw lenzen te bestellen moet u naar uw oogspecialist. Hij/zij kan uw lenzen dan bestellen of u naar een alternatief verwijzen.

More Articles