Gezichtsvermogen en levensstijl

Van dagelijkse routines tot jaarlijkse verwennerijen, van het spelen van lokale sporten tot vakanties in het buitenland: je ogen zien het allemaal.

Nuttige tips, wijze raad en leuke ideeën

Je unieke levensstijl beïnvloedt veel van de beslissingen die je elke dag neemt. Kleding. Voedsel. Activiteiten. Je keuzes op deze en andere gebieden tezamen maken je tot jou.

Het leven is wat je ervan maakt – en wij willen je helpen er het beste van te maken! Hieronder vind je een verzameling interessante en nuttige artikelen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van gezichtsvermogen en levensstijl: ooggezondheid, sport en lichaamsbeweging, make-uptips voor dragers van contactlenzen en nog veel meer.

Gezichtsvermogen en levensstijl

Modieuze brillen

Hier zijn enkele van de nieuwste brillentrends, en hoe u goed voor uw ogen kunt zorgen en er tegelijkertijd goed uitziet.

Article

Sport en contactlenzen

Doet u aan sport maar hebt u zichtcorrectie nodig? Contactlenzen op sterkte kunnen u helpen om uw prestaties te verbeteren.

Article

Gezonde tips om uw ogen te beschermen

Uw ogen behoren tot de meest kwetsbare delen van uw lichaam. Ze hebben dus uw zorg en aandacht nodig om een zo goed mogelijk gezichtsvermogen te behouden.

Article