Speciale ontwerpeigenschappen zorgen voor een stabiele pasvorm van de contactlenzen op je ogen voor een consistent helder zicht.

Uitsluitend ter illustratie 

Het wazige zicht van astigmatisme ontstaat doordat het hoornvlies of de lens in het oog een andere vorm heeft, waardoor het moeilijker is om duidelijk te zien. We hebben Optimised Toric Lens Geometry™ ontworpen om deze refractiefout te corrigeren zodat je kunt genieten van een helder zicht.

Optimised Toric Lens Geometry™ combineert belangrijke ontwerpeigenschappen die samenwerken om te zorgen voor een stabiele pasvorm en minimale lensbeweging:

  • Een unieke kromming van het achteroppervlak ondersteunt een stabiele lenspositionering en een betrouwbare pasvorm.
  • De grote torische optische zone draagt bij aan goede zichtprestaties.
  • Uniforme lensdiktes verbeteren de stabiliteit voor een betere visuele helderheid.

Dankzij Optimised Toric Lens Geometry™ kunt je nu je astigmatisme corrigeren met contactlenzen die dagelijks consistent helder zicht en een comfortabele lensdraagervaring bieden.

Voordelen:

Zorgt voor een stabiele pasvorm op elk oog en vermindert de beweging van de lens wanneer je knippert, waardoor je profiteert van betere visuele helderheid

Zorgt ervoor dat je oogleden over een glad, ononderbroken lensoppervlak glijden, wat voor maximaal comfort zorgt, iedere keer als je met je ogen knippert

Optimised Toric Lens Geometry™ in actie

Waar je deze technologie kunt vinden:

Vraag voor een helder, stabiel zicht bij astigmatisme je oogspecialist naar Biofinity® toric, MyDay® toric, Avaira Vitality™ toric contactlenzen met Optimised Toric Lens Geometry™.