Creëert een watervriendelijke contactlens die de hele dag door comfort biedt, met name voor dragers die last hebben van droge ogen

Uitsluitend ter illustratie 

PC Technology™ is een uniek lensmateriaal dat vocht aantrekt en vasthoudt, waardoor vocht wordt behouden en droogheid wordt verminderd. We hebben de technologie speciaal ontwikkeld om mensen te helpen die last hebben van droge ogen en irritatie bij het dragen van contactlenzen.

Zo werkt PC Technology™: Fosforylcholine (PC)-moleculen zijn van nature watervriendelijk. Ze trekken de watermoleculen in je tranen aan en binden ze aan het oppervlak van de contactlenzen. Dit creëert een “schild” van water rond de lenzen dat helpt om ze schoon en gehydrateerd te houden, zodat ze de hele dag door vochtig en comfortabel aanvoelen.

Bovendien behouden contactlenzen met PC Technology™ tot 96% van hun oorspronkelijke watergehalte – zelfs na 12 uur dragen – wat de hele dag door zorgt voor comfort.

Voordelen:

Geeft je lenzen die de hele dag door fris, gehydrateerd en comfortabel blijven

Een oppervlak dat bestand is tegen ophopingen helpt om contactlenzen schoon en de ogen gezond te houden

PC Technology™ in actie

Waar je deze technologie kunt vinden:

Vraag voor watervriendelijke contactlenzen die de hele dag comfort bieden je oogspecialist naar Proclear®-lenzen met PC Technology™.