Wentel u in gemak met onze multifocale contactlenzen voor astigmatisme

EIGENSCHAPPEN
  • Maandelijkse vervangingsfrequentie
  • Corrigeren astigmatisme en presbyopie (ouderdomsverziendheid)
  • Blijven de hele dag 96% gehydrateerd, zelfs als u ze 12 uur onafgebroken draagt
  • Kunnen droge ogen door het dragen van contactlenzen helpen voorkomen

Dubbele correctie voor scherp zicht

Als u astigmatisme hebt, kunt u last hebben van een wazig of vertekend zicht. Dat kan op elke leeftijd gebeuren.
Maar ergens tussen de 40 en 45 wordt het zicht van iedereen op voorwerpen van dichtbij, zoals een boek of menu, minder scherp. Deze oogafwijking heet “presbyopie” en hoort bij het natuurlijke verouderingsproces.
Voor het bijstellen van beide afwijkingen hebt u lenzen nodig die uw zicht op elke afstand corrigeren, zoals onze multifocale torische Proclear®-contactlenzen. Ze zorgen voor scherp zicht, of u nu de krant leest of een verkeersbord in de verte.

Natuurlijke weerstand tegen uitdroging

Dankzij onze PC Technology™ worden watermoleculen feitelijk onderdeel van de multifocale torische Proclear-contactlens, waardoor ze een natuurlijke weerstand krijgen tegen uitdroging.
Proclear-contactlenzen zijn zelfs de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA deze claim mogen gebruiken: “kunnen meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die licht ongemak of symptomen ondervinden als gevolg van droge ogen als ze lenzen dragen.”
Vraag uw opticien naar multifocale torische Proclear-contactlenzen.

PC Technology

Uitdroging is een veel voorkomende klacht onder lensdragers, vooral bij mensen met presbyopie bij wie de ogen nog droger worden naarmate ze ouder w

Specificaties
Corrigeren

astigmatisme en presbyopie (ouderdomsverziendheid)

Astigmatisme is een afwijking waarbij het zicht wazig is doordat de ogen niet meer in staat zin om het netvlies scherp te stellen op een voorwerp, en presbyopie is het progressief afnemende vermogen van het oog om scherp te stellen op voorwerpen van dichtbij en kleine letters na het 40e levensjaar, vooral bij weinig licht. Vraag uw opticien of deze contactlenzen misschien geschikt zijn voor u.

Vervangingsfrequentie

maandelijks

U hoeft deze zachte lenzen maar een keer per maand te vervangen. 

Uv-bescherming

nee

Deze lenzen bieden geen uv-bescherming. 

Vocht aantrekkend vermogen

zorgt voor een natuurlijk vocht aantrekkend vermogen door water aan de lens te binden.

Onze Proclear-contactlenzen zijn gebaseerd op PC Hydration Technology™ met moleculen die van nature in menselijke celmembranen voorkomen. Deze moleculen trekken water aan en omhullen zichzelf ermee, en zo houden ze uw wegwerplenzen gedurende 12 uur vochtig en prettig in gebruik.

Aantal lenzen per doos

6

Er zitten 6 lenzen in een doos.

Instructies voor de klant

ga naar de instructiepagina voor klanten

Op deze pagina staat belangrijke informatie en instructies. Lees die zorgvuldig door en bewaar deze informatie als naslagwerk voor de toekomst.