Proclear® multifocal toric contactlenzen

Je hebt astigmatisme, en naarmate je zicht evolueert, hebt je mogelijk last gekregen van droge ogen en irritatie tijdens het dragen van lenzen. CooperVision® Proclear® multifocal toric contactlenzen kunnen helpen. Ze zijn gemaakt met PC Technology™, dat speciaal is gecreëerd voor contactlensdragers zoals jij. Het bindt water aan je lenzen, waardoor ze de hele dag fris en comfortabel blijven. Focus op het leven in plaats van op je contactlenzen met Proclear®.

Kenmerken die je geweldig zult vinden

De Balanced Progressive® Technology biedt meerdere correctiezones in elke lens die zijn afgestemd op je persoonlijke voorschrift, zodat je op alle afstanden goed kunt zien.

Het Proclear torische ontwerp, gemaakt door CooperVision, een wereldleider in torische contactlenzen, biedt stabiliteit, comfort en zichtprestaties voor de ogen.

PC Technology bindt water aan elke Proclear-contactlens, waardoor er een schild omheen ontstaat dat de lens schoonhoudt. Contactlenzen blijven gehydrateerd, zodat ze de hele dag door vochtig en comfortabel aanvoelen.

Het lensmateriaal van Proclear helpt oogirritatie te voorkomen door afzettingen in de loop van de dag tegen te gaan.

Weet je niet zeker welke contactlenzen het beste voor je zijn?

Doe deze quiz met vier vragen om te ontdekken welke van onze producten het beste bij je behoeften past.

Vind je lens
Wat is astigmatisme?
Wat is presbyopie?