Contactlenstechnologie

Ontdek hoe de technologieën achter CooperVision-contactlenzen grote voordelen bieden voor dragers zoals jij.

Een contactlens heeft meer te bieden dan je op het eerste gezicht denkt

Zoals veel mensen sta je misschien niet vaak stijl bij de technologie die betrouwbare zichtcorrectie en comfort mogelijk maakt in een contactlens. Bij CooperVision is dat onze passie!

We streven ernaar om de manier waarop mensen elke dag zien, te verbeteren. Hieronder kunt je meer te weten komen over de technologieën die ertoe hebben bijgedragen om CooperVision tot een wereldmarktleider in de contactlensindustrie te maken.

WetLoc®-technologie

Draagt bij aan een comfortabele draagervaring

Helpt samen met een hoog watergehalte je contactlenzen vochtig te houden, waardoor ze de hele dag door bijdragen aan uitstekend draagcomfort.

Meer Informatie

Balanced Progressive®-technologie

Voor presbyopie

Helpt je op alle afstanden duidelijk te zien met behulp van meerdere correctiezones in elke contactlens, aangepast aan je persoonlijke voorschrift.

Meer Informatie

Optimised Toric Lens Geometry™ voor astigmatisme

Voor astigmatisme

Speciale ontwerpeigenschappen voor contactlenzen om ervoor te zorgen dat je een stabiele pasvorm ervaart voor constant helder zicht.

Meer Informatie

PC Technology™

Draagt bij aan een comfortabele draagervaring

Trekt water aan en creëert een schild van vocht rond elke contactlens. Dit helpt je lenzen gehydrateerd te blijven, zodat ze de hele dag door vochtig en comfortabel aanvoelen. Ideaal voor dragers van contactlenzen die last hebben van droge ogen.

Meer Informatie

Aquaform®-technologie

Draagt bij aan een comfortabele lensdraagervaring

Houdt water vast in de contactlenzen voor ongelooflijk comfort, de hele dag door. Deze technologie levert ook de zuurstof die je ogen nodig hebben†† om helder en wit te blijven.

Meer Informatie

ActivControl®-technologie

Voor het omgaan met bijziendheid in de kindertijd

Speciale contactlenstechnologie voor kinderen die hun zicht corrigeert en tegelijkertijd de progressie van bijziendheid met gemiddeld 59% vertraagt.†2

Meer Informatie

Aberration Neutralising System™

Voor bijziendheid en verziendheid

Verbetert je zichtkwaliteit door een optische onvolkomenheid** die vaak in de ogen voorkomt, te helpen minimaliseren.1

Meer Informatie

Digital Zone Optics® lensontwerp

Voor onze hedendaagse digitale levensstijl

Vermindert de stress op de oogspieren die je gebruikt om je te concentreren op digitale apparaten*, zodat je je focus makkelijker kunt verschuiven tussen activiteiten op en buiten het scherm.

Meer Informatie