CooperVision Acquisition of Sauflon

FAQ

Waarom heeft CooperVision Sauflon gekocht?

Het opnemen van de producten, pijplijn en mensen van Sauflon in CooperVision is gunstig voor onze cliënten, gebruikers en werknemers – en biedt een daglens voor elk oog en elk budget. Wij kunnen nu een unieke uit meerdere lagen bestaande benadering leveren om oogzorgprofessionals te helpen bij het opzetten van het snelgroeiende daglenssegment.

Welke invloed zullen zowel CooperVision als Sauflon hebben op cliënten?

Het opnemen van de producten, mensen en pijplijn van Sauflon in CooperVision zal gunstig zijn voor onze cliënten en gebruikers door een daglens te bieden voor elk oog en elk budget, als aanvulling op onze reeds sterke portefeuille van daglenzen voor een uit vele lagen bestaande benadering.

Wat zal er anders zijn voor cliënten?

Cliënten zullen toegang hebben tot de meest uitgebreide portefeuille van daglenzen ter wereld – waarbij een mogelijkheid wordt geboden voor elk oog en elk budget vanuit een enkele bron. Door de productlijnen van Sauflon in CooperVision te brengen, verwachten wij ook in staat te zijn de beschikbaarheid van deze lenzen uit te breiden naar andere markten waarin zij op dit moment nog niet beschikbaar zijn.

Moeten cliënten op dit moment iets anders doen?

Cliënten dienen de manier waarop zij contact met een van deze organisaties hebben voorlopig niet te veranderen, daar wij bezig zijn onze operaties te integreren.

Zijn alle producten van Sauflon nog steeds verkrijgbaar voor cliënten? Producten van CooperVision?

Wij hebben geen veranderingen aangebracht aan de productbeschikbaarheid van beide organisaties.