Biofinity®

  • Bijziend of verziend, meet met gemak lenzen bij uw klanten aan.
Productspecificaties

Features

  • Van nature hydrofiel
  • Lage modulus en hoog Dk
  • Materiaal van siliconenhydrogel
  • Asferische voorkant voor scherper zicht

Maximaal 6 nachten/7 dagen onafgebroken te dragen

Biofinity®-contactlenzen van CooperVision zijn geschikt voor klanten die op zoek zijn naar uitstekende gezondheid en draagcomfort bij een lens die ze dagelijks of zeven dagen achter elkaar kunnen dragen. Biofinity-contactlenzen zijn niet alleen ideaal voor nieuwe lenzendragers, maar ook een ideale uitkomst voor bestaande lenzendragers die een betere lens willen.

Gepatenteerde Aquaform®-technologie

Biofinity verschilt van andere hoog zuurstofdoorlaatbare lenzen vanwege onze exclusieve Aquaform®-technologie. Deze technologie creëert een van nature hydrofiele lens die water in de lens vasthoudt en zo uitdroging tegengaat. Hij combineert een lage modulus met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor meer draagcomfort en goed ademende ogen.

CooperVision wil u helpen om uw klanten makkelijker kennis te laten maken met ons portfolio van silicone hydrogel dag- en maandlenzen. Om eventuele drempels bij de consument weg te nemen, bieden wij momenteel een tevredenheidsgarantie op onze silicone hydrogel daglenzen en maandlenzen aan. De consument heeft hierbij de mogelijkheid om zijn gekochte voorraad terug te brengen naar het punt van aankoop en hier het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Door middel van point of sale materiaal kunt u deze actie in uw winkel zichtbaar maken naar uw klanten.

 

Lenstechnologie

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
comfilcon A / 48%
Vervangingsschema
Maandelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
160 DK/t (bij -3.00D)
Langdurig te dragen
Yes
Verpakkingsgrootte
6
Ontwerp
Aspheric
Basiscurve
8.6
Diameter
14.0
Sferische sterkte
+8.00D t/m -12.00D
(per 0.50D na +/- 6.00D)
Draagschema
Daily, Flexible, Extended Wear