Features

  • Zichtcorrectie voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie
  • Materiaal van siliconenhydrogel
  • Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort
  • Uva- en uvb-bescherming(1)
  • Daglenzen

Familieproducten

Het gemak van daglenzen, goede gezondheid met siliconenhydrogel

Als onderdeel van één contactlenzenfamilie stellen de sferische, torische en multifocale clariti 1 day-lenzen u in staat om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van patiënten die dagelijks lenzen dragen.
 
Omdat lenzen van siliconenhydrogel meer zuurstof doorlaten in het hoornvlies dan hydrogel, zullen uw patiënten wittere ogen en een gezondere(2) ervaring met het dragen van lenzen kunnen waarderen. De clariti 1 day-lens zorgt dat zuurstof 100% wordt opgenomen door het hoornvlies(3). Hij zorgt zelfs voor meer dan de aanbevolen hoeveelheid zuurstof(4) over het gehele lensoppervlak om het oog gezond te houden.

De AquaGen™-technologie zorgt voor de hele dag uitstekend draagcomfort

clariti 1 day-lenzen van CooperVision maken gebruik van AquaGen™-technologie, een proces dat zorgt voor een hydrofiele lens met optimaal voortdurend vocht aantrekkend vermogen.
 
AquaGen is een technologie zonder oppervlaktebehandeling waarbij de structuur van hydrofobe siliconenmoleculen wordt gemanipuleerd waardoor ze hydrofiel worden. Zo ontstaat een lens die op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en bindt, zodat ze goed op het lensoppervlak blijven zitten. AquaGen trekt gedurende de volledige draagtijd voortdurend vocht aan. Het resultaat is een lens met een hoog watergehalte(5) die uw patiënten de hele dag door uitstekend draagcomfort biedt.
 
Praat met uw patiënten over de voordelen voor de gezondheid en het dagelijkse gemak van clariti 1 day-lenzen, 's werelds eerste en enige familie met daglenzen van siliconenhydrogel.

(1)Waarschuwing: uv-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende uv-absorberende oogbescherming, zoals uv-absorberende sneeuw- of zonnebrillen, omdat ze het oog en het omliggende gebied niet volledig bedekken. Patiënten moeten uv-absorberende oogbescherming volgens de instructies blijven dragen.
(2)Gegevens op aanvraag beschikbaar; met clariti 1 day krijgt u wittere ogen dan met 1-DAY ACUVUE® MOIST®.
(3)Brennan N.A. Beyond Flux: Total Corneal Oxygen Consumption as an Index of Corneal Oxygenation During Contact Lens Wear. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 2005; 82:467–472.
(4)Holden B.A., Mertz GW. Critical oxygen levels to avoid corneal edema for daily and extended wear contact lenses. Investigative Ophthalmology & Visual Science. 1984; 25:1161.
(5)Door de fabrikant aangegeven watergehalte in de kern.