Biofinity toric

  • Ons meest stabiele torische ontwerp. Ons meest geavanceerde materiaal.
Productspecificaties

Features

  • Van nature hydrofiel
  • Optimaal ballastontwerp
  • Lage modulus en hoog Dk
  • Dagelijks en langdurig draagbaar gedurende maximaal 6 nachten/7 dagen

Geoptimaliseerde lensgeometrie

We hebben alles wat we hebben geleerd als 's werelds voortrekker in torische lenzen, samengebacht in een ongelooflijke siliconenhydrogellens voor uw astigmatische klanten: de torische Biofinity®-lens van CooperVision.
 
Of uw klant ze een dag of wel zeven dagen achter elkaar draagt, torische Biofinity-lenzen zijn gemaakt voor voortreffelijke stabiliteit, draagcomfort en gezichtsscherpte. Ze maken gebruik van geoptimaliseerde lensgeometrie, een gelijkmatige horizontale ISO-dikte, een brede ballastband plus een grotere torische optische zone. Door dit ontwerp richt de lens snel voor betere prestaties en eenvoudige aanmeting.

Gepatenteerde Aquaform®-technologie

CooperVisions exclusieve Aquaform-technologie zorgt ervoor dat de torische Biofinity een van nature hydrofiele lens is die water in de lens vasthoudt en zo uitdroging tegengaat. Hij combineert een lage modulus met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor meer draagcomfort en goed ademende ogen.
Torische Biofinity-contactlenzen zijn een uitstekende keuze voor zowel nieuwe als ervaren lenzendragers.

CooperVision wil u helpen om uw klanten makkelijker kennis te laten maken met ons portfolio van silicone hydrogel dag- en maandlenzen. Om eventuele drempels bij de consument weg te nemen, bieden wij momenteel een tevredenheidsgarantie op onze silicone hydrogel daglenzen en maandlenzen aan. De consument heeft hierbij de mogelijkheid om zijn gekochte voorraad terug te brengen naar het punt van aankoop en hier het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Door middel van point of sale materiaal kunt u deze actie in uw winkel zichtbaar maken naar uw klanten.

 

Lenstechnologie

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
comfilcon A / 48%
Vervangingsschema
Maandelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
116 DK/t (bij -3.00D)
Langdurig te dragen
Yes
Verpakkingsgrootte
6
Basiscurve
8.7
Diameter
14.5
Sferische sterkte
+8.00D t/m -10.00D
(per 0.50D na +/-6.00D)
Cilindrische sterkte
-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
As
10° tot 180° (10° steps)
Draagschema
Daily, Flexible, Extended Wear