Biofinity multifocal

  • Het aanmeten van lenzen bij klanten met presbyopie is er een stuk eenvoudiger op geworden.
Productspecificaties

Features

  • Natuurlijk vochtaantrekkend vermogen
  • Lage modulus en hoog Dk
  • Dagelijks en langdurig draagbaar gedurende maximaal 6 nachten/7 dagen

Balanced Progressive™-technologie

Multifocale Biofinity®-lenzen van CooperVision zijn toplenzen met een eenvoudige aanpak voor het aanmeten van uw presbyopische klanten.
In deze lens worden de belangrijke elementen van de Biofinity-siliconenhydrogellens en onze Balanced Progressive Technology met elkaar gecombineerd. Dit geavanceerd ontwerp dat zorgt voor zichtcorrectie in meerdere zones in beide lenzen, waardoor u dichtbij, op middelmatige afstanden en ver weg scherp ziet.
Onze gestroomlijnde aanpak van de aanmeting en unieke technologie betekenen dat u lenzen bij zelfs nog meer cliënten met gemak en soepel kunt aanmeten, en ze tegelijkertijd een uitstekend zicht kunt bieden.
Lees meer over de gestroomlijnde aanpak van de aanmeting >

Gepatenteerde Aquaform®-technologie

CooperVisions exclusieve Aquaform-technologie zorgt ervoor dat de torische Biofinity een van nature hydrofiele lens is die water in de lens vasthoudt en zo uitdroging tegengaat. Hij combineert een lage modulus met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor meer draagcomfort en goed ademende ogen.
Multifocale Biofinity-lenzen zijn een uitstekende keuze voor uw presbyopische cliënten die een betere optie voor hun levensstijl willen dan een leesbril of traditionele bifocale contactlenzen.

CooperVision wil u helpen om uw klanten makkelijker kennis te laten maken met ons portfolio van silicone hydrogel dag- en maandlenzen. Om eventuele drempels bij de consument weg te nemen, bieden wij momenteel een tevredenheidsgarantie op onze silicone hydrogel daglenzen en maandlenzen aan. De consument heeft hierbij de mogelijkheid om zijn gekochte voorraad terug te brengen naar het punt van aankoop en hier het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Door middel van point of sale materiaal kunt u deze actie in uw winkel zichtbaar maken naar uw klanten.

 

Lenstechnologie

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
comfilcon A / 48%
Vervangingsschema
Maandelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
142 DK/t (bij -3.00D)
Langdurig te dragen
Yes
Verpakkingsgrootte
6
Ontwerp
D lens, N lens
Basiscurve
8.6
Diameter
14
Sferische sterkte
+6.00D t/m -10.00D
(per 0.50D na -6.00D)
Leessterkte
+1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Draagschema
Daily, Flexible, Extended Wear