Biofinity Energys™

  • Contactlenzen voor klanten met een digitale lifestyle
Productspecificaties

Features

  • Een nieuwe doorbraak voor dragers van sferische lenzen
  • Digital Zone Optics™ helpt om de vermoeidheid te verzachten die wordt geassocieerd met accommodatieve belasting, zonder daarbij het zicht op afstand te verslechteren
  • Meerdere asferische krommingen aan de voorzijde in de hele optische zone
  • Aquaform® Technology trekt water aan en bindt het overal in het lensmateriaal om de lenzen vochtig te houden - natuurlijke bevochtiging waardoor je ogen minder droog aanvoelen
  • Er stroomt veel zuurstof door de lens, wat de luchtdoorlatendheid verbetert en zorgt voor een gezondere draagervaring
  • Maandlenzen die je overdag of de continu kunt dragen

Schrijf nu de lens voor die speciaal is ontworpen voor klanten met een digitale lyfestyle

Meer accommodatieve belasting. Minder knipperen. Veel wisselingen in brandpuntsafstand. Digitale apparaten maken deel uit van het dagelijks leven, maar al die tijd naar een scherm kijken eist zijn tol op de ogen van jouw klanten. Nu is er het baanbrekende Biofinity Energys™, de contactlensinnovatie voor de digitale wereld van vandaag.

Biofinity Energys™-lenzen beschikken over Digital Zone Optics™, dat de oogvermoeidheid aanpakt die ontstaat doordat je van dichtbij naar digitale apparaten kijkt. Het is een unieke simulatie van extra sterkte in de hele optische zone, zodat dragers makkelijker kunnen schakelen tussen on - en offline activiteiten. En, de lenzen zijn aan te meten als monovisielens.

Biofinity Energys™-lenzen beschikken ook over Aquaform® Technology. Dit trekt water aan en bindt het overal in het lensmateriaal om de lenzen vochtig te houden - natuurlijke bevochtiging waardoor de ogen minder droog aanvoelen. Dat is belangrijk, omdat wie lang naar een scherm kijkt, vaak gaat staren. Hierdoor knipper je minder, wat zorgt voor droge, jeukende of brandende ogen.

Alle voordelen van Biofinity®, nu in een contactlens die ideaal is voor on - en offline activiteiten

Biofinity Energys™-contactlenzen voldoen aan de hoge standaarden die altijd al kenmerkend zijn geweest voor de Biofinity®-familie, zoals een optimale balans tussen optisch ontwerp en lensmateriaal

Het drukke leven van jouw klanten speelt zich on - en offscreen af. Help ze om de lens te ontdekken die aansluit bij die levensstijl. Vraag jouw contactpersoon bij CooperVision naar de nieuwe Biofinity Energys™-contactlenzen.

9 van de 10 mensen die digitale apparaten gebruikten gaven aan dat hun ogen met Biofinity Energys™ goed aanvoelden**

CooperVision wil u helpen om uw klanten makkelijker kennis te laten maken met ons portfolio van silicone hydrogel dag- en maandlenzen. Om eventuele drempels bij de consument weg te nemen, bieden wij momenteel een tevredenheidsgarantie op onze silicone hydrogel daglenzen en maandlenzen aan. De consument heeft hierbij de mogelijkheid om zijn gekochte voorraad terug te brengen naar het punt van aankoop en hier het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Door middel van point of sale materiaal kunt u deze actie in uw winkel zichtbaar maken naar uw klanten.

 

* Bij klanten die minimaal vier uur per dag en minimaal vijf dagen per week digitale apparaten gebruiken en zelf aangeven minimaal één keer per week vermoeide ogen te hebben.
** Na één week dragen. Gegevens uit bestand.

Lenstechnologie

Productdetails

Materiaal/H2O-gehalte
comfilcon A / 48%
Vervangingsschema
Maandelijks
Zuurstofdoorlaatbaarheid
160 DK/t (bij -3.00D)
Middendikte
0.08
Langdurig te dragen
Yes
Verpakkingsgrootte
6
Ontwerp
Digital Zone Optics™
Basiscurve
8.6
Diameter
14.0
Sferische sterkte
-0.25dpt t/m -6.00dpt (per 0.25dpt)
-6.50dpt t/m -12.00dpt (per 0.50dpt)
+0.25dpt t/m +6.00dpt (per 0.25dpt)
+6.50dpt t/m +8.00dpt (per 0.50dpt)
Draagschema
Daily, Flexible, Extended Wear