• Contactlenzen voor klanten met een digitale lifestyle
  • De enige lens ter wereld met Digital Zone Optics™ ondersteunt de ogen van lensdragers, on- en offscreen
EIGENSCHAPPEN
  • Een nieuwe doorbraak voor dragers van sferische lenzen
  • Digital Zone Optics™ helpt om de vermoeidheid te verzachten die wordt geassocieerd met accommodatieve belasting, zonder daarbij het zicht op afstand te verslechteren
  • Meerdere asferische krommingen aan de voorzijde in de hele optische zone
  • Aquaform® Technology trekt water aan en bindt het overal in het lensmateriaal om de lenzen vochtig te houden - natuurlijke bevochtiging waardoor je ogen minder droog aanvoelen
  • Er stroomt veel zuurstof door de lens, wat de luchtdoorlatendheid verbetert en zorgt voor een gezondere draagervaring
  • Maandlenzen die je overdag of de continu kunt dragen

Schrijf nu de lens voor die speciaal is ontworpen voor klanten met een digitale lyfestyle

Meer accommodatieve belasting. Minder knipperen. Veel wisselingen in brandpuntsafstand. Digitale apparaten maken deel uit van het dagelijks leven, maar al die tijd naar een scherm kijken eist zijn tol op de ogen van jouw klanten. Nu is er het baanbrekende Biofinity Energys™, de contactlensinnovatie voor de digitale wereld van vandaag.

Biofinity Energys™-lenzen beschikken over Digital Zone Optics™, dat de oogvermoeidheid aanpakt die ontstaat doordat je van dichtbij naar digitale apparaten kijkt. Het is een unieke simulatie van extra sterkte in de hele optische zone, zodat dragers makkelijker kunnen schakelen tussen on - en offline activiteiten. En, de lenzen zijn aan te meten als monovisielens.

Biofinity Energys™-lenzen beschikken ook over Aquaform® Technology. Dit trekt water aan en bindt het overal in het lensmateriaal om de lenzen vochtig te houden - natuurlijke bevochtiging waardoor de ogen minder droog aanvoelen. Dat is belangrijk, omdat wie lang naar een scherm kijkt, vaak gaat staren. Hierdoor knipper je minder, wat zorgt voor droge, jeukende of brandende ogen.

Alle voordelen van Biofinity®, nu in een contactlens die ideaal is voor on - en offline activiteiten

Biofinity Energys™-contactlenzen voldoen aan de hoge standaarden die altijd al kenmerkend zijn geweest voor de Biofinity®-familie, zoals een optimale balans tussen optisch ontwerp en lensmateriaal

Het drukke leven van jouw klanten speelt zich on - en offscreen af. Help ze om de lens te ontdekken die aansluit bij die levensstijl. Vraag jouw contactpersoon bij CooperVision naar de nieuwe Biofinity Energys™-contactlenzen.

9 van de 10 mensen die digitale apparaten gebruikten gaven aan dat hun ogen met Biofinity Energys™ goed aanvoelden**

* Bij klanten die minimaal vier uur per dag en minimaal vijf dagen per week digitale apparaten gebruiken en zelf aangeven minimaal één keer per week vermoeide ogen te hebben.
** Na één week dragen. Gegevens uit bestand.

Details van het product

MATERIAAL / WATERGEHALTE

Comfilcon A/48%

BASIS CURVE(mm)

8.6

DIA(mm)

14.0

STERKTE BEREIK

+8.00D to -12.00D

(0.50 steps after +/-6.00D)

MIDDENDIKTE

0.08 (at -3.00D)

DESIGN

Digital Zone Optics™

TOEPASSING

Dagelijks en verlengd dragen tot 29 nachten

Dk/t (at -3.00D)

160

VERPAKKING

6

VERVANGINGSSCHEMA

Maandelijks