CVCC formulier

Maak gebruik van het aanbod van marketing materialen van CooperVision. 

Om een campagne aan te vragen, kunt u via dit formulier al uw wensen aangeven. Vervolgens ontvangt u eenbevestigingsmail. Indien u heeft gekozen voor een gepersonaliseerde campagne zal een ontwerper aan de slag gaan met uw keuzes.* De ontwerper zal contact met u opnemen voor extra informatie en goedkeuring van de campagne.

Voor een kleine meerprijs kunt u gebruik maken van diverse personalisatie opties. Denk hierbij aan een eigen huisstijl, verschillende (extra) materialen, verschillende teksten of volledig nieuwe materialen. Als u het kan bedenken, kunnen wij het maken! Wij wensen u veel plezier en succes met uw persoonlijke marketingcampagne.

Pakket 1
Standaard


Een standaard pakket kunt u gratis afnemen. Hierbij krijgt u een standaard pakket wat qua inhoud verschilt per camapgne. Bekijk per campagne wat er mogelijk is.

Pakket 2
Gepersonaliseerd (met uw eigen logo)


De materialen in dit pakket zijn standaard, maar bevatten wel uw logo en contactgegevens. Materialen kunnen tegen een gereduceerd tarief bij besteld worden, omdat hier geen ontwerpkosten bij zijn inbegrepen.

Pakket 3 
Maatwerk (met uw eigen logo en in uw huisstijl) 


De materialen in dit pakket zijn volledig gepersonaliseerd. Ze bevatten uw logo en huisstijl en kunnen op elke mogelijke manier gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan verschillende formaten of materialen. 

LET OP: vul dit formulier stap voor stap in. 

De keuze die u hier opgeeft zal de packshot(s) van uw campagne bepalen. Indien u een exclusive brand heeft, kunt u dit bij opmerkingen vermelden.