Dual-wear

 

Ontdek onze Dual Wear campagne

Een aantrekkelijke en herkenbare campagne zodat brildragers contactlenzen overwegen en ze willen proberen door de voordelen in de kijker te zetten, vooral op specifieke momenten. hieronder kunt u de bijbehorende digitale materialen vinden. Voor meer informatie over de campagne kunt u contact opnemen met uw business development manager. 

 

 

 

 

 

Dual Wear verkoopstraining

Profiteer van een verkooptechnische training voor uw winkelpersoneel zodat deze kundig en vertrouwd het gesprek over dual wear kunnen beginnen. Neem contact op met uw business development manger om een trainingsmoment in te plannen.

E-mail templates

Met deze E-mail templates kunt u gemakkelijk uw klanten op de hoogte brengen van de voordelen van contactlenzen naast een bril. bekijk ze achter de knop:

 

 

Download uw digitale materialen 

via deze knop kunt u de social media materialen downloaden. hieronder kunt u verschillende beelden vinden om gedurende een aantal weken te posten. ook .gif's, banners en video materialen zijn hier te downloaden

 

Ontdek het 'AR' augmented Reality filter 

Op de Social Media kanalen van coopervision kunt u een 'augmented reality' filter vinden. hiermee kunt u met uw eigen camera een filter over uw hoofd plaatsen waarmee u een dual wear moment benadrukt. Zo kunt u zelf meer content maken voor uw social media en op een persoonlijke manier interactie met uw klanten aangaan.