Thuisbezorgen van producten

Om uw klanten te kunnen blijven voorzien van contactlenzen attenderen wij u graag op de service van CooperVision om de lenzen bij uw klanten thuis te laten bezorgen. Hiermee kunt u uw klanten toch van hun vertrouwde lenzen blijven voorzien zonder dat ze hiervoor naar uw winkel hoeven te komen. Voor een prijs van slechts € 2,50 per verzending. Deze kosten gelden voor alle thuisstuurbestellingen, ongeacht of u telefonisch of via e-commerce bestelt.

Nu ook met Hy-care vloeistof

Dat de lenzen van CooperVision  gemakkelijk en snel bij uw klanten kunnen worden thuisbezorgd wist u al. Maar ook de Hy-Care vloeistof is beschikbaar gemaakt binnen het Direct-To-Patient aanbod. Dat is ideaal voor u en uw CooperVision maandlensdragers die graag ook de Hy-Care multi-purpose solution willen gebruiken. Uw klant ontvangt dan naast de lenzen 3 of 6 * 250ml Hy-Care multi-purpose solution + 3 (6) individueel verpakte lenshouders + de gebruiksaanwijzing. Uiteraard is het pakket zo ontworpen dat het door de brievenbus past. Ook deze pakketten zullen € 2,50 per bestelling gaan kosten! Wilt u weten wat het thuisbezorgen van lenzen en vloeistoffen voor uw praktijk kan betekenen? Neem contact op met uw Business Development Manager.

Profiteer van de uitgebreide opties van het thuiszendsysteem: 

Geautomatiseerde herbestellingen

Herinneringen voor nieuwe bestellingen 

Uitgebreid klantmanagement systeem

meer weten? Download onze handleiding:

Interesse in het proces? Het werkt als volgt:

Stap 1: Ga naar coopervision.nl/contactlensspecialist of coopervision.be/nl/practitioner en klik op ‘’Nu Kopen’’

Stap 2: Bij het tabje ‘’plaats een bestelling’’ ziet u ‘’directe levering aan uw klant’’ klik hierop.

Stap 3: Klik op ‘’+ voeg klant toe’’ en geef de benodigde gegevens in. Deze gegevens worden conform GDPR wetgeving behandeld.

Stap 4: Selecteer het juiste product en plaats de bestelling.

Stap 5: Uw klant zal nu een doosje (zonder factuur) met de bestelde producten thuis ontvangen.