Thuisbezorgen van producten

Om uw klanten te kunnen blijven voorzien van contactlenzen attenderen wij u graag op de service van CooperVision om de lenzen tijdelijk (t/m oktober 2020) gratis bij uw klanten thuis te laten bezorgen. Hiermee kunt u uw klanten toch van hun vertrouwde lenzen blijven voorzien zonder dat ze hiervoor naar uw winkel hoeven te komen. CooperVision heeft besloten de extra kosten die voor deze service normaliter in rekening worden gebracht geheel op zich te nemen en niet door te belasten aan u of uw klanten, ongeacht of u telefonisch of via e-commerce bestelt. 

Nu ook met Hy-care vloeistof

Dat de lenzen van CooperVision  gemakkelijk en snel bij uw klanten kunnen worden thuisbezorgd wist u al. Maar vanaf nu is ook de Hy-Care beschikbaar gemaakt binnen het Direct-To-Patient aanbod. Dat is ideaal voor u en uw CooperVision maandlensdragers die graag ook de Hy-Care multi-purpose solution willen gebruiken. Uw klant ontvangt dan naast de lenzen 3 * 250ml Hy-Care multi-purpose solution + 3 individueel verpakte lenshouders + de gebruiksaanwijzing. Uiteraard is het pakket zo ontworpen dat het door de brievenbus past. Om deze uitbreiding te vieren hebben  besloten ook in september en oktober van 2020 de kosten voor Direct To Patient geheel op ons te nemen! Wilt u weten wat het thuisbezorgen van lenzen en vloeistoffen voor uw praktijk kan betekenen? Neem contact op met uw Business Development Manager. ‘

Profiteer van de uitgebreide opties van het thuiszendsysteem: 

Geautomatiseerde herbestellingen

Herinneringen voor nieuwe bestellingen 

Uitgebreid klantmanagement systeem

meer weten? Download onze handleiding:

Interesse in het proces? Het werkt als volgt:

Stap 1: Ga naar coopervision.nl/contactlensspecialist of coopervision.be/nl/practitioner en klik op ‘’Nu Kopen’’

Stap 2: Bij het tabje ‘’plaats een bestelling’’ ziet u ‘’directe levering aan uw klant’’ klik hierop.

Stap 3: Klik op ‘’+ voeg klant toe’’ en geef de benodigde gegevens in. Deze gegevens worden conform GDPR wetgeving behandeld.

Stap 4: Selecteer het juiste product en plaats de bestelling.

Stap 5: Uw klant zal nu een doosje (zonder factuur) met de bestelde producten thuis ontvangen.