Zet uw presbyopische klanten aan een lens die ze de hele dag met plezier dragen.

EIGENSCHAPPEN
  • Asferisch ontwerp met afstandssterkte in het midden
  • Uitstekend zicht op elke afstand
  • 96% hydratatie gedurende 12 uur of langer
  • Kan ongemak door droge ogen aanpakken

Gemakkelijk aan te meten

Kies multifocale Proclear®-daglenzen van CooperVision en geniet van het aanmeten van het groeiende aantal presbyopische klanten die vragen om daglenzen. Ze zijn ideaal om deels, situatie-afhankelijk of dagelijks te dragen.
Multifocale Proclear-daglenzen bieden uitstekend zicht op elke afstand. Naast hun asferische ontwerp met afstandssterkte in het midden bieden deze lenzen:

  • Een profiel met enkele sterkte voor behoud van zicht in de verte en visuele beperkingen te minimaliseren.
  • Versterking van zicht dichtbij in het niet-dominante oog voor optimaal zicht dichtbij en op middellange afstand met behoud van binoculair zicht. Geschikt voor cliënten met maximaal +2.50ADD

Als opticien zult u ook de gemakkelijke lenskeuze, breed en efficiënt parameterspectrum, en soepele gewenning voor lensdragers bij elke nieuwe fase van presbyopie kunnen waarderen aan Proclear.

Gepatenteerde PC Technology™

CooperVisions exclusieve PC Technology creëert een ideale lens voor presbyopische klanten met leeftijdsgebonden oogdroogheid.
Op basis van moleculaire chemische eigenschappen creëert de exclusieve PC Technology een uniek lensmateriaal waarin de fosforylcholine(PC-)moleculen water aantrekken en aan het oppervlak binden om zo een schild te creëren dat de lenzen schoon en goed werkend houden.
De PC-moleculen helpen ook om de lenzen gehydrateerd te houden, waardoor ze de hele dag dus vochtig en prettig aanvoelen. 

Details van het product

MATERIAAL / WATERGEHALTE

Omafilcon A/60%

BASIS CURVE(mm)

8.7

DIA(mm)

14.2

STERKTE BEREIK

+6.00D t/m -10.00D

(per 0.50D na -6.00D)

ADDITIES

Ontworpen met een oplopend, sterkteprofiel t/m +2.50

Dk/t (at -3.00D)

28

VERPAKKING

30

TOEPASSING

Daily