InHouse trainingen

Bij CooperVision worden we gedreven door het leveren van innovatieve contactlenzen om je consument te helpen iedere dag beter te zien. We willen je als oogzorgspecialist helpen met veel vertrouwen ook onze speciale producten aan te passen. Hiervoor bieden wij onze InHouse trainingen aan.

Door je aan te melden voor de training anamnese en spleetlamp leer je gericht vragen te stellen en koppel je hieraan de nodige metingen voor een goede lenscontrole. Meld je nu aan voor de training die op vrijdag 17 juni zal plaatsvinden! 

Bij de masterclass toric en multifocal combinatie verbeter je je vaardigheden op het gebied van torische, multifocale en torischmultifocale contactlenzen. Wij vertellen je alles over de technische aspecten van deze lenzen en helpen je tijdens de workshop de juiste keuzes te maken betreft paslenzen en de verfijning voor de definitieve lenskeuze. Dit geeft meer vertrouwen in het succesvol aanmeten van deze lenzen, bespaart kostbare stoeltijd en verbeterd de klant ervaring.

Let op! Deze training is alleen bedoeld voor oogzorgspecialisten die contactlenzen aanpassen.

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Deze training vind plaats op het kantoor van CooperVision in Gorinchem, wegens de beperkte capaciteit is er een maximaal aantal deelnemers.

Avelingen-West 5,
4202 MS Gorinchem